Freelance makeup artist,  Projekter

Så landede mine visitkort!

Jeg er SÅ glad for at have modtaget mine lækre visitkort – for det betyder nemlig at jeg kan gå i luften med min hjemmeside her, min Facebook side og min Instagram profil 😀

20151110_140945260_iOS

 

Er de ikke bare fine?!

Jeg bare helt vild med dem – det er jo egentlig også ret heldigt! 😉 Og så synes jeg det er fedt at jeg selv har designet dem – jeg er nemlig ikke ligefrem en ørn til web-/fotodesign men synes jeg har klaret det rigtig flot. Tanken med at de skal være mørke, er at hos de fleste butikker og saloner er disken lys – og jeg vil gerne have de skiller sig ud og fanger opmærksomheden.

Planen er at der skal en stak ud at ligge i saloner og butikker i Herning og omegn, og så vil jeg gerne i kontakt med fotografer der kunne tænke sig at have mig liggende i sit studie 😀

Så nu er jeg faktisk officielt i luften med mit projekt som værende freelance makeup artist.

//Mette Bülow
– Beauty is beautiful <3

Uddannet makeupartist som udfører freelance opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *