Sara V. Design

Denne gang var det 4 smukke piger der skulle iføres Saras fantastiske kollektion. Jeg er meget imponeret over den unge kvindes talenter!

Inspiration forslag til makeup mua Herning TEKO freelance makeupartist
Ideer fra Sara V.

Sara ønskede at bruge den kongeblå farve fra kollektionen som en lille lækker detalje i makeuppen også og så var planen at resten af ansigtet skulle være nude for ikke at skabe for meget opmærksomhed. Sara sendte selv et billede med tre forslag til at implementere den fine blå farve, hvorefter jeg kom med mine tanker om hver af de tre muligheder.

I fællesskab fandt vi frem til at blå øjenbryn vil være det bedste valg i denne situation, for at få noget detalje fra tøjet så “højt op” som muligt og skabe et større objekt til skue.

 

Jeg har som sædvanlig forberedt mig på denne makeupartist opgave ved at hente inspiration til hvilke muligheder der kunne være fede at lave til den givne opgave. Denne gang brugte jeg Pinterest som inspirationsboard og i kan se min lille samlemappe på linket her.

Shootet skulle foregå i de mest fantastiske og inspirerende omgivelser hos Bestseller Headquarter i Brande – her er det luksus at være makeupartist og fantastiske forhold!

 

Billederne kan ses her:

 

Jeg er altid klar på nye spændende projekter – og synes det er det fedeste at være makeupartist på en tøjkollektion! <3

 

//Beauty by Bülow
– Inspire people <3