Her kan du se priser for makeup, bryllupsmakeup, brudemakeup, konfirmationsmakeup, stylinger, retning og farve af bryn samt neglebehandlinger.

Prisliste og tilbud

Fitness konkurrencer

Når man stiller op til en fitness konkurrence bliver man også bedømt på det rent skønhedsmæssige i sit overall look. Derfor kan det være en god ide at booke en erfaren makeupartist til denne opgave, da der både stilles særlige krav til produkterne, holdbarheden, fremtoningen og udførelsen af opgaven. Det kan være en stor hjælp at vælge en makeupartist der kender gamet, og som også ved en masse om konkurrencerne – hvordan tidsplanen ser ud, hvornår der er forbedømmelser/åbningsceremoni mv. Jeg tilbyder også gerne lidt psykisk førstehjælp som bonus ved behov 😉

Makeup (40 min)449 kr
Makeup og simpel hårstyling (1 t, 15 min)799 kr

Bryllup

Bryllupsdagen er noget de fleste kvinder har drømt om fra barnsben, men de flestes evner rækker ikke til selv at lave det ønskede look på dagen. Her kommer jeg ind i billedet, og kan med mit eget sammensatte makeup kit lave præcis det makeup du ønsker. Jeg laver desuden også hårstyling, vær dog opmærksom på at jeg ikke er uddannet frisør.

Jeg kører gerne ud mod betaling.

Alle brude-bookinger er inklusiv en prøve/forventningsafstemning.

Makeup1599 kr
Hårstyling849 kr
Makeup og hårstyling2249 kr

Konfirmation

Konfirmationsdagen er ofte den hidtil største dag hos de fleste teenagepiger. Hvis I ønsker at dagen skal være endnu mere gennemført, vil jeg med glæde sørge for at gøre din datter endnu smukkere end hun i forvejen er. Jeg bruger skånsomme produkter til den unge sårbare hud, og tilpasser naturligvis looket efter ønsker (både konfirmandindens og hendes forældres) og laver hårstylinger – eks. half up half down, krøller eller lette opsætninger. Jeg kører gerne ud mod betaling.

Makeup på dagen599 kr
Hårstyling på dagen499 kr
Makeup og hårstyling på dagen899 kr
Prøvesession/forventningsafstemning senest 5 dage før
Makeup199 kr
Makeup og hårstyling399 kr

Makeup

Dagsmakeup599 kr
Aftenmakeup799 kr
Galla-makeup999 kr
Photoshoot timepris999 kr

Bryn

Retning af bryn med kniv  59 kr
Farvning og formning af bryn med voks/pincet 119 kr
Formning af bryn med voks/pincet 79 kr
Farvning af bryn79 kr

Negle

Manicure79 kr
Neglelak (helfarve)79 kr
Manicure og neglelak (helfarve) 119 kr

Book allerede nu en tid på SMS 42434842, privatbesked på Facebook eller send en mail til info@beautybybulow.dk

– Love yourself <3

//Mette Bülow