Billeder,  Bryllup,  Freelance makeup artist,  Produkter,  Ydre skønhed

Bryllup – at vælge den rigtige makeupartist

Brudemakeup, bryllupsmakeup, brudestyling – uha …

– Hvilken makeupartist skal du vælge?

 

Når man skal vælge den rigtige makeupartist til at lægge makeup og evt sætte hår til sit bryllup er det for mange en jungle at finde rundt i. Hvem er god, hvem er hurtig, hvem er billig, hvem er fleksibel?

Hos Beauty by Bülow får du lagt en professionel makeup, med den højeste kvalitet i produkter, opbygning og over-all look.

 

 

Hos mig er nøgleordene perfektionisme, kvalitet, fleksibilitet og service.

 

Perfektionisme: Jeg er perfektionist til fingerspidserne. Du går aldrig fra mig med et asymmetrisk look. Jeg kredser for detaljerne, og tager mig den tid det tager. Jeg haster mig aldrig igennem en brudeopgave.

Kvalitet: Den ydelse du får hos mig er udpræget kvalitetsbevidst. Resultatet taler for sig selv, og der bruges kun de bedste produkter. Der gås ikke på kompromis med makeuplægningen, og du er velkommen til at stille meget høje krav til mig.

Fleksibilitet: Jeg går meget op i at være fleksibel for mine kunder. Jeg kan ofte jonglere meget med forskellige parametre, for at tilpasse tid, sted og lokation mv. til dine behov.

Service: Jeg sætter en ære i at yde en topservice for mine kunder.

 

Prøvemakeuppen vil som regel foregå hos mig, da vi så kan tage alle mine produkter i brug og sammen finde den helt perfekte sammensætning der passer til dine ønsker, brylluppets tema, farvetemaer og den generelle stil der ønskes. Til prøvemakeuppen handler det mest om at vi forventningsafstemmer og vi får os sporet ind på hvilket look vi skal lave på bryllupsdagen. Det er derfor ikke en fuld “prøvemakeup”, men mere eksperimenter, forslag og forskellige måder at gøre det på der giver os svar på hvad vi skal bruge på dagen, samtidig bliver der lavet farvetest mv.

 

Det handler om at du går fra prøvemakeuppen med ro i maven.

 

På bryllupsdagen kører jeg gerne ud til dig, hvor jeg medbringer alt hvad vi skal bruge. Der skal minimum sættes 1 time og 1 kvarter af til makeuppen.

Så hvis du tænker at den makeup du skal have lavet til dit bryllup skal være i topklasse, så tag at send mig en sms, PB, mail eller lign – du kan se mine kontaktoplysninger her:  Kontakt

 

 

 

Glæder mig til at høre fra dig – jeg plejer altid at hygge mig med mine smukke brudekvinder <3

 

– If not this day, then when?

//Mette Bülow

Uddannet makeupartist som udfører freelance opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *