Gaver,  Jul,  Produkter

Makeup julekalender 2016

 

ferm-living-julepynt
Nu nærmer julen 2016 sig med hastige skridt, og derfor er det ved at være tid til at tænke på hvordan man kan forsøde den lange ventetid.
Den allerbedste måde for beauty-elskere, er naturligvis at få en julekalender fyldt med makeup, skønhedsprodukter og beauty.

 

For at gøre det nemmere for dig (eller din kæreste ;)) har jeg samlet en liste over de bedste julekalendere med makeup, skønhedsprodukter og beauty. Jeg har undladt nogen, da jeg mener det er billigere at købe produkterne udenom julekalenderen, eller at det – groft sagt – er spild af penge.

Der er også altid den mulighed at du kan lave din egen, bytte med en veninde eller kæresten kan købe 24 små pakker. Sidste år lavede jeg denne guide, som gør det nemt og overskueligt og let at tilpasse til prisleje, interesser eller yndlingsmærker. Hop ind på siden HER og giv et hint til din veninde, mor eller kæreste 😉

 


 

TBS julekaldendere 2016
Købes her: HER

 

The Body Shop; Ultimate, deluxe og standard julekalendere

I tidernes morgen skabte The Body Shop det innovative produkt; skønhedsjulekalenderen. I dag 15 år senere, kan mange af os slet ikke undvære de lækre små godbidder hver morgen i juletiden. I The Body Shops julekalendere er der alt fra klassiske favoritter til nye produkter og sæsonens special edition produkter.

Optur: De (relativt få) makeup produkter der er i kalenderen er virkelig gode! Hver gang man køber en julekalender hjælper TBS med at genskabe 1 m2 regnskov og bevare dyrelivet. What’s not to like?!

Nedtur: Det er mest hudplejeprodukter.

De koster hhv 1000 kr, 800 kr og 600 kr og kan købes i TBS butikker eller online-shoppen.

 


 

 

Benefit Julekalender 2016
Læs mere og se produktindhold HER

 

Benefit – Girl o’clock rock

En fantastisk julekalender med ministørrelser af Benefits mest kendte makeup og skønhedsprodukter. Her er du sikker på at kvaliteten er i top og det er ikke de u-solgte rester der bliver smækket i lågerne – tværtimod! Og det er vi vilde med!

Optur: Den spiller en sang når man folder kalenderen ud. Yaaaay!

Nedtur: de er udsolgt super hurtigt og der er kun 12 låger.

Den koster ca 300-330 kr og skal købes online fra udlandet eller i Sephora.

 

 


Matas
Købes HER

 

Matas; luksus- og classic julekalender samt adventskalender

Matas’ julekalendere fåes i 3 størrelser og prisklasser, fra luksus-julekalenderen til den klassiske julekalender og en adventskalender med 4 gaver – alle kalendere selvfølgelig med fine gaver indenfor makeup, skønhed og beauty.

Optur: De er lettilgængelige og nemme at jage manden ud efter, da der sjældent er langt til den nærmeste Matas.

Nedtur: Man skal op i en Luksus for at få ordentlige brugbare skønhedsprodukter i god kvalitet.

De koster hhv 999 kr, 599 kr og 699 kr og fåes i .. Matas 😛


 

lf-kalender
Købes HER

 

 Look Fantastic Advent Calendar 2016

Look Fantastisk laver også månedlige beauty pakker man kan abonnere på og tager det igen i år til et nyt niveau og tilbyder julekalendere. Det er en engelsk beauty julekalender så der er 25 låger – Kæmpe vinger bagud! 😀

Optur: Virkelig gode produkter i både rejsestørrelser og full size. Indholdet af kalenderen er 3½ gange så dyrt som det der betales for.

Nedtur: Hvis man abonnerer på Look Fantastic månedlige Beautybox bliver det et gensyn med mange af produkterne.

Den koster 735 kr og forhandles på deres hjemmeside. Værdi ca 2.500 kr.


 

 

decleor
Læs mere HER

 

 

DECLÉOR Advent Calendar

Decléor er jo kendt for vildt lækre skin care produkter. Denne beauty julekalender er spækket med luksuriøse skønhedsprodukter og også must have makeup og andre beautyrelaterede produkter.

Optur: Den er FLOT – virkelig FLOT!! <3 Der er også 25 låger i den her beauty julekalender.

Nedtur: Jeg har ikke kunnet læse mig frem til hvilke makeup produkter der kommer i julekalenderen, og Decléor laver ikke selv makeup, så denne del kan være ringere i kvalitet.

Koster ca 520 kr og har en værdi på mere end 1.500 kr. Fåes på Look Fantastic’s hjemmeside.


 

NYX advent calendar
Købes HER

 

 

NYX – Wanderlust

Uha uha uha. NYX er jo rigtig kommet frem og er blevet alle-mands-eje siden Matas er begyndt at føre mærket – og med god grund! NYX er et super lækkert alternativ til high end makeup og de fleste ejer efterhånden en liquid lipstick fra NYX. Ellers er muligheden lige her! I denne makeup julekalender pakker du nemlig 12 matte læbeprodukter ud og 12 øjenskygger.

Optur: Liquid lipsticks fra NYX er optur i sig selv! De er voldsomt lækre at have på og holder bare.

Nedtur: Øjenskyggerne er ikke så pigmenteret som andre mærker, så er du vant til creme de la creme af øjenskygger, vil disse ikke få dig op at ringe.

Makeup julekalenderen koster 600 kr og kan købes hos asos 🙂

.


Og nu når vi absolut skal vente i 24 dage indenfor i kulden, så lad os gøre det med makeup <3 Tid til selvforkælelse og eksperimenteren <3

 

/ Act like it’s your last christmas <3

 

 – Beauty by Bülow

Uddannet makeupartist som udfører freelance opgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *