Bag om bloggen

Hvem sidder så bag Beauty by Bülow?! Det gør jeg!

Foto: FL-Foto Mette Bülow Andersen Makeup artist Herning Beauty by Bülow
Foto: FL-Foto

Mette Bülow Andersen, 30 år, fra Herning. Bor med min datter Mia og Henrik <3

Jeg er uddannet makeup artist ved Makeup Artist Uddannelsen by Anja Laursen, og arbejder freelance med både større og mindre projekter hvor opgaverne varierer fra almindelig skønmakeup til haute couture looks. Desuden laver jeg også begivenhedsmakeup til fx bryllup, konfirmation og galla. Et af mine største arbejdsområder er scene makeup til fitness og bodybuilding konkurrencer. Jeg har ind til videre haft mere end 60 smukke kvinder, som har været stylet af mig til deres optræden på scenen til fitness og bodybuildingstævner.
Som person er jeg meget optaget af skønhed i den forstand at alle er smukke, alle har noget unikt som kan bruges til noget.

Jeg nyder derudover at præge ansigter med fx makeup og dermed give et andet udtryk end man måske er vant til, og vise at man kan se ud på mange måder – man kan skifte look, alt efter humør, sæson, højtider og bare fordi. Jeg vil på det grundlag og ved hjælp af makeup gerne anerkende alle de facetter det enkelte menneske rummer – eller det budskab eksempelvis en tøjkollektion ønsker at vise.

Kontakt mig endelig for en dialog om et eventuelt samarbejde på den ene eller anden måde:

Facebook: Beauty by Bülow
Mail: info@beautybybulow.dk

Eller følg mig for mindre opdateringer på:
Instagram: Beauty_by_Bulow

 

Jeg håber i har lyst til at følge med her på siden, og jeg er altid opsat på at få fingrene i nogle flere spændende projekter, så i må endelig dele mine kundskaber i jeres netværk.

//Mette Bülow
– Be real <3